Eco-Materialen

NO WASTE is de focus bij HOPSAN, dit is de richtlijn tijdens het gehele ontwikkel en ontwerp proces.

PRODUCTIE PROCES: Innovatieve breisels gemaakt op unieke breimachines. Producten kunnen op deze manier van produceren geheel naadloos worden gebreid. Dit geeft een extra toevoeging aan het draagcomfort maar zorgt ook voor weinig garenverspilling! Voor al onze breisels wordt er 100% biologische katoen gebruikt. Deze katoen is geteelt op schone grond. Er worden natuurlijke bestrijdingdmiddelen gebruikt. Dit is niet alleen goed voor de eindgebruiker maar ook voor de telers en zijn omgeving. Op deze manier dragen we bij aan een schonere wereld!

HAND GEWEVEN STOFFEN: Onze geweven stoffen zijn fairtrade en handgeweven bij de mensen thuis in India op een handweefgetouw. Wevers maken 3 tot 5 meter stof per dag. Het zijn prachtige stoffen met een karakter.

VERPAKKING: Kinderen spelen graag met verpakking en helemaal als het de Betuwse boerderij van HOPSAN is!!! Ramen en deuren kunnen open, kleuren, versieren, en je favoriete speeltje in opbergen. Urenlang speel plezier is gegarandeerd met deze herbruikbare verpakking.